Autómentés Pécsváradon

Baranya megye közlekedés szempontjából igen változatos terepekkel vár minket, ha arra vinne utunk. A meredek lejtők, kacskaringós utak, a hirtelen kialakuló zivatarok olykor próbára ehetik a sofőrök tudását. Ebből a szempontból Pécsváradon sem kivétel, amire csak rátesz az olykor megnövekvő átmenő forgalom is. Emiatt pedig olykor az autómentésre Pécsváradon is szükségünk lehet. Az alábbiakban erre is hozunk egy jó opciót.

Autómentés Pécsváradon

A Baranya megyében zajló autómentés önmagában sohasem egyszerű, hiszen rendkívül változatos területeket is találhatunk. Dombos vagy épp mezőgazdasági területek, kanyargós utak, meredek lejtők és emelkedők egyaránt megtalálhatók a Mecsek és környéki részen és ez alól Pécsvárad és környéke sem kivétel.

Ez már csak azért is igaz, mert a Keleti-Mecsek déli lejtőjén helyezkedik el, a Mecsek legmagasabb csúcsa, a 681 méter magas Zengő lábánál, a 6-os főút mellett, Pécstől 19 kilométerre.

Pécsváradi közlekedés

Pécsvárad közlekedés szempontjából igen jó helyzetben van, hiszen több főbb útvonal is elhalad mellette, vagy épp áthalad rajta. Pécs központjával a 6544-es út köti össze, Mohácstól Sombereken át az 5606-os, Geresdlakon át az 5607-es út húzódik idáig. Szederkénnyel az 5608-as, Romonya-Pereked-Berkesd településekkel az 5609-es út kapcsolja össze; nyugati határszélét érinti a Hird-Szászvár közti 6541-es út is.

Öt számjegyű országos közútnak számít még Pécsvárad területén a 65 185-ös út, amely az 5608-as folytatásaként húzódik a 6-os főúttól a központig; a 65 363-as út, valamint a 2 kilométer hosszú 56 119-es út, amely a zsákfalunak tekinthető Martonfa község központjába vezet.

Ezek valamint a gyorsan változó időjárási viszonyok miatt az autómentés Pécsváradon olykor nehezebb lehet, mint ahogy azt általánosságban megszokhattuk. Egy tapasztalt autómentőnek azonban még ez sem jelenthet problémát.

SOS Autómentő szolgáltatásai Pécsváradon

Az SOS Autómentő bárki számára Baranya megye teljes területén elérhető szolgáltatásokat nyújt, melyek széles köre szinte garancia a biztos elégedettséghez. Ezek a szolgáltatások a következők lehetnek:

 • Autómentés és szállítás Baranya megyében
 • Teherautó mentés, szállítás Baranya megyében
 • Kisbusz mentés, szállítás Baranya megyében
 • Veteránautó mentés, szállítás Baranya megyében
 • Furgon mentés, szállítás Baranya megyében
 • Off road, rally autó mentés, szállítás Baranya megyében
 • Munkagép mentés, szállítás 3,5 tonnáig Baranya megyében

SOS Autómentő elérhetőségei Pécsváradi mentéshez

Amennyiben Ön is bajba jutott akkor jó eséllyel egy rendkívül magas színvonalú autómentési szolgáltatásra vágyunk, ahol:

 • gyorsan kiérkeznek a helyszínre,
 • a mentést megbízhatóan,
 • maximális szakértelemmel végzik és a
 • mentési tarifák is előre egyeztethetők.

Ehhez az SOS Autómentő lehet az ideális megoldás Pécsváradon, vagy Baranya megye egész területén. Segítség kéréshez pedig nem kell mást tennünk, mint az alábbi elérhetőségek egyikén felvenni a kapcsolatot az SOS Autómentővel:

Telefon:

Vagy írásos formában is felkereshetjük őket, bővebb tájékoztatás érdekében az sosautomentespecs@gmail.com

Összegezve: Amennyiben tehát biztosra akarunk menni, amikor Pécsváradon jutottunk volna bajba, akkor a legjobb amit tehetünk, hogy az SOS Autómentőhöz fordulunk segítségért, akik bármilyen helyzetre felkészülve állnak segítségünkre a nap bármely pontján.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*